WHY BUY FROM WatercolorPNG:

  • Lisensi Pribadi lan Komersial

    Kabeh barang teka karo kraton kita sing gratis Pesenan Lisènsi tanpa biaya ekstra.

  • Dhukungan Pelanggan Paling Apik

    Kasedhiya WatercolorPNG.com. Hubungi kita lan kita bakal mbantu.

  • Unduh Unlimited

    Tumbas sampeyan ditahan kanthi aman dening kita lan bisa diundhuh tanpa wates.

Wektu kanggo ngrayakake riyaya cinta: Hari Valentine! Katresnan ing dina cat banyu saka 129 file. Bahan becik kanggo DIY, undangan manten, kartu ucapan, kuotasi, blog, poster lan liya-liyane.

Pek iki ngandhut:

Pigura | Borders | Pola | Isolated

-png 5
-jpg 124

Kabeh ilustrasi banget rinci. Unsur-unsur Aquarelle bisa digunakake kanggo latar mburi, tekstur, pola, pigura utawa wates. Siap nulis utawa gunakake apa wae sing dikarepake. Full editable (ukuran, warna, lan liya-liyane). Kemungkinan panggunaan ora ana telu!

Unsur sing dicithak kanthi tangan lan saben gambar minangka file sing kapisah. Grafik kasebut minangka file PNG, dpi 300, tanpa latar mburi. Pola lan Pigura ukuran JPG 3500x3500px.