Lisensi Lengkap iki minangka persetujuan antarane sampeyan ("sampeyan") Lan WatercolorPNG, diwakili dening Vadim Rozov, S. Kovalevskoy 49 / 64 Dnipro, 49000 Ukraine.

1. Grant

WatercolorPNG kanthi iki ngasilake Sampeyan hak nggunakake Item (kaya sing ditemtokake ing ngisor iki) miturut syarat-syarat Lisensi Lengkap iki. Panggunaan saka Item (kalebu Item sing kasedhiya ing free lan permanen gratis) tundhuk syarat Lisensi Lengkap iki.

2. Definisi

  • "Bundle" - Koleksi barang-barang sing dikepengake kanthi apik lan dikerjakake sing dikelompokake bebarengan kanggo penak.
  • "Produk Akhir" - Artwork utawa produk turunan sing digawe dening Sampeyan nggunakake skill lan gaweyan independen sing nggabungake Item karo unsur desain liyane ing ngendi Item ora bisa diekstrak utawa dipisahake saka Produk Akhir.
  • "Item" - Graphics, fonts, craft / cut files, patterns and / or combination of any such design elements downloaded from our website.
  • "Project" - Project One (1) tegese usaha kanggo nggawe Produk Akhir kanggo Diri (Lisensi Pribadi) utawa pihak katelu (Komisi Komersial utawa Komersial Dhuwit Dhuwit) ing sangisore konsep sing padha sing bakal rampung ing tenggat waktu sing padha. Misale sampeyan oleh klien kanggo nggawe 4 jinis-jinis Akhir Produk (ie t-shirt, topi, mug, lan buku) nggunakake Item lan kabeh Produk Akhir bakal dikirimake ing klien ing tanggal sing padha. Produk Akhir iki bisa dicithak kanthi jumlah miturut Lisensi. Nanging, ing acara kasebut, klien sing beda (ora kasebut wong liya) nyedhak Sampeyan kanggo nggawe Produk Akhir padha nggunakake Item sing padha, sing bakal dianggep minangka Proyek anyar lan mbutuhake lisensi anyar.

3. Jenis lisensi:

Kita nyawisake jinis lisensi 3: Pribadi, Commercial lan Extended Commercial. Ing ngisor iki ana panggunaan sing dileksanakake:

Dianggo

Artine

Lisensi pribadi

  • Lisènsi - Individu Mung;
  • Jumlah Pangguna (utawa Kursi) - Anggota Tunggal (utawa Kursi);
  • Kegunaan Komérsial - Ora Ngijini;
  • Gunakake Non-Komersial (Pribadi) - Diijini;
  • Proyek Unlimited / cetakan Produk Akhir;
  • Barang apa wae sing mung digunakake kanggo Gunakake pribadi sampeyan (i) ora ngasilake keuntungan dhuwit menyang dhewe utawa pihak katelu; (ii) ora dimaksudake kanggo narik sales; lan (iii) ora digunakake ing premis, platform utawa acara sing ana hubungane karo tujuan bisnis, komunitas utawa non-profit organisasi.

Lisensi komersial

  • Lisensi - Individu utawa Entitas Hukum (Perusahaan);
  • Jumlah Pangguna (utawa Kursi) - Terbatas kanggo Siji perusahaan;
  • Gunakake Komersial kanggo Produk Akhir Fisik lan Digital;
  • Watesan nganti 5,000 sales / copies Gabungan total Produk Akhir Fisik lan Produk Digital End;
  • Iklan lan Promosi - Iklan Fisik Tanpa Batas (Dicetak) Ing Pasar Lokal. Gunakake karo siji akun media sosial bisnis sing dileksanakake;
  • Konten Broadcast - Pamuter umur 500,000;
  • Nalika sampeyan tuku Bundle, aturan watesan edisi item 5,000 ditrapake kanggo saben Barang individu lan ora Bundle kanthi sakabehe;
  • Gunakake ing situs web, aplikasi, utawa video game dilarang;
  • Sembarang manèh / sublicense saka Aset Licensed ing wangun berkas sumber utawa digunakake competitive karo Asset Licensed dilarang.

Lengkap Komersial

  • Lisensi - Individu utawa Entitas Hukum (Perusahaan);
  • Jumlah Pangguna (utawa Kursi) - Terbatas kanggo Siji perusahaan;
  • Gunakake Komersial kanggo Produk Akhir Fisik lan Digital;
  • Watesan nganti 250,000 sales / copies Gabungan total Produk Akhir Fisik lan Produk Digital End;
  • Iklan lan Promosi - Unlimited Impressions Iklan. Gunakake kanthi pirang-pirang akun media sosial bisnis sing dileksanakake.
  • Konten Broadcast - Ora ana watesan ing jumlah penonton umur
  • Nalika sampeyan tuku Bundle, aturan limit edisi item 250,000 ditrapake kanggo saben Item individu lan ora Bundle kanthi wutuh.
  • Gunakake ing situs web, aplikasi, utawa video game dileksanakake.
  • Sembarang manèh / sublicense saka Aset Licensed ing wangun berkas sumber utawa digunakake competitive karo Asset Licensed dilarang.


3.1 Commercial Use

Panganggone "Komersial" iku nggunakake: (i) sing nglebokake dhuwit utawa wawasan liyane, (ii) sing nyedhiyakake bisnis (umpamane, perusahaan, perusahaan, utawa kemitraan), produk, utawa layanan, utawa (iii) keuntungan finansial utawa wawasan liya ditindakake utawa asil, langsung utawa ora langsung, migunakake Lisènsi Aset Lisènsi. Yen wong utawa luwih kritéria ing (i), (ii), lan (iii) dipenuhi, pangguna dianggep "Komersial".

Conto:

  • Nggawe hiasan tembok kanggo digunakake ing balai konser
  • Menehi conto gratis Produk Akhir kanggo klien potensial
  • Ditampa kanggo nggawe Produk Akhir kanggo acara amal

3.2 - Panganggone Non-Komersial (Pribadi)

Panggunaan "Non-komersial" digunakake kanggo tujuan pribadi; apa wae sing nggunakake definisi "Panganggone komersial" ora bisa nggunakake non-komersial.

Conto:

  • Merancang kartu undangan pesta kanggo pesta ulang tahun putri panjenengan
  • Nggawe kostum Halloween kanggo putrane
  • Pribadhi kertu Natal kanggo kulawarga lan kanca-kanca

4. DIGUNAKAN BISA KUWI LAN BUDAYA / IMPRESSION

"Gunakake Akhir" saka Aset Diberikake tegese nggunakake Aset Licensed mung minangka tinulis ing ngisor iki:

4.1 - Produk Akhir

Produk fisik: Lisènsi bisa nggawe produk akhir fisik kayata, nanging ora winates, busana, kartu, undangan, stiker, cangkir, prangko, lilin, poster, pratandha, dekorasi omah, lan liya-liyane.
Kemasan Produk: Lisènsi bisa nggawe produk kemasan endhog fisik utawa digital sing dipigunakaké kanggo dituku utawa diundhuh kayata, nanging ora diwatesi, kothak, label, stiker utawa kontainer, lan liya-liyane.
Digital Products: Lisènsi bisa nggawe produk akhir digital kanggo disualek maneh kayata desain statis, unsur website statis, lan liya-liyane.
Digital utawa Print Publications: Lisènsi bisa nggunakake Aset Licensed ing digital utawa print publikasi kayata majalah, kertu, undangan, album foto, lan scrapbook, e-buku utawa e-publikasi.
Limitations kuantitas ing Produk Akhir kanggo Komersial Gunakake: Deleng aturan lisensi (Pribadi / Komersial / Komersial Komersial). Hubungi WatercolorPNG kanggo lisensi khusus yen Lisensi mbutuhake jumlah sing luwih gedhé kanggo panggunaan Komersial.

4.2 - Media Sosial, Pemasaran, lan Iklan

Media Sosial Pribadi kanggo Penggunaan Non-Komersial: Lisènsi Pribadi Yen ditrapake (umpamane, kanggo individu), siji (1) akun media sosial utawa individu kanggo non-komersial.
Perusahaan Media Sosial Kanggo Komersial: Lisensi Komersial Komersial utawa Lengkap Yen bisa ditrapake (umpamane, kanggo bisnis), kabeh akun media sosial perusahaan sing diduweni lan dikelola sing diidinake kanggo Komersial. Lisensi Komersial diperluas ora ana watesan ing akun lan kaca sing diduweni lan dikelola dening Pemegang Lisensi kanggo Komersial.
Panggunaan Komersial fisik (dicithak): Lisensi Komersial Lengkap Yen ditrapake (contone, kanggo bisnis) kanggo iklan kayata billboards, signage, iklan dicithak, dsb. kanggo nggunakake komersial ing pasar lokal, pasar nasional, lan pasar global. Pasar "lokal" tegese kabeh tampilan utawa panyebaran iklan sing dileksanakake kudu ing radius 200 mil ing wates negara / negara siji. Pasar "Nasional" tegese distribusi utawa tampilan iklan ngluwihi radius 200 mil ing negara siji / negara. Pasar "global" tegese distribusi tampilan iklan ing luwih saka siji negara / negara.
Panggunaan Komersial Digital: Lisensi Komersial Lengkap Yen ditrapake (contone, kanggo bisnis) kanggo iklan Internet kayata iklan sing dianakake dening Google Ads, Bings Ads, Facebook Ads, Iklan LinkedIn, lan liya-liyane.

4.3 - Broadcast lan Streaming of Motion Picture and Content Audiovisual

Siaran lan Streaming: Broadcast lan streaming liwat jaringan, kabel, internet, satelit, bayar-per-view, video on demand utawa Streaming of motion gambar lan karya audiovisual, kalebu iklan
Batas Kuantitas ing Broadcast and Streaming: Watesan adhedhasar jinis lisensi panjenengan.

4.4 - Digital Development

Pengembangan Software situs web, Pengembangan Aplikasi Mobile, Pengembangan Aplikasi Desktop, lan Video Game Development for Commercial use utawa Non-commercial use: Lisènsi bisa nggunakake Aset Licensed ing siji (1) judhul kanggo nggunakake komersial utawa non-komersial. Watesan Banding ing Digital Development: Asset Licensed bisa digunakake ing situs web siji, aplikasi, video game (saben situs web tambahan, aplikasi, utawa video game kalebu produk penerus (tanpa watesan), mbutuhake lisensi kapisah) lan lisensi tambahan kanggo watesan ing 4.1 (Produk Akhir). Contone, Pemegang Lisensi bisa nggunakake Aset Licensed ing 1 judhul aplikasi seluler sing bisa diundhuh utawa didol nganti 250,000 (2) kaping total (miturut watesan ing bagean 4.1), nanging Lisènsi ora bisa nggunakake Aset Licensed ing 1 mobile judhul aplikasi lan judhul situs web 1 sing saben didol 250,000 (2) kaping (kanggo lisensi kapisah iki kudu dituku kanggo judhul aplikasi seluler lan judhul situs web). Watesan kuantitas kasebut ing basis dhuwit, supaya Pemegang Lisensi bisa tuku rong lisensi kanggo aset sing dilisensi sing padha kanggo nambah kuantitas sing diijinake (miturut syarat saben lisensi sing ditrapake). (2) Watesan kuantitas adhedhasar jinis lisensi panjenengan.

5. Pangreksan panggunaan (migunakake iki kasedhiya karo lisensi khusus, hubungi WatercolorPNG kanggo mangerteni luwih akeh):

5.1 - Produk Akhir

Aplikasi Ngemudi (Kaya Print-on-Demand lan Jasa-Dikarepake-Layanan). Sembarang panggunaan sing ngidini wong liya sajrone Licensee, kayata pangguna pungkasan, kanggo nyetel produk ujung digital utawa fisik, ora kanggo panggunaan Komersial utawa Non-komersial. Iki kalebu, nanging ora winates, aplikasi "print on demand", "made to order" utawa "download on demand".

5.2 - Digital Development

Gunakake minangka Web-fonts utawa Embedded Fonts: Sampeyan ora bisa ngemot Aset Lisensi sing minangka font, kalebu tanpa watesan ing situs web, e-book, utawa e-publikasi kanggo nggunakake komersial utawa non-komersial.

5.3 - Trademark lan Hak Cipta

Trademark: Aset sing dilisensi ora bisa digunakake minangka bagéan saka merek dagang, tandha layanan, tandha desain, jeneng dagang, utawa panggunaan sing padha kajaba (1), Asset Licensed wis diowahi sacara signifikan lan (2) ora dadi unsur utama saka Gunakake Akhir. Menawa ora, iki Licence Agreement ngidini Pemegang Lisensi - lan Licensee ora bakal ngupaya - ndhaftar, nglindhungi, utawa nglakokaké sembarang merek dagang utawa hak sing padha ing Aset Licensed dhewe sing kudu dicabut ing registrasi dagang. Hubungi WatercolorPNG kanggo lisensi khusus yen hak-hak kasebut dikarepake.
Hak cipta: Pemegang Lisènsi ora bisa ngeklaim Aset Licensed (utawa modifikasi kasebut) minangka karya sing duwe hak cipta (Aset Licensed asli kudu dicabut ing sembarang registrasi hak cipta).

5.4 - Future Technologies

Lisènsi iki diwatesi nganggo migunakaké tinulis sing kasebut ing Lisensi Agreement iki: teknologi lan panggunaan sing ana ing mangsa saiki wis ditrapake sacara nyata lan ora kalebu ing ruang lisensi.

6. ANGGOTA KARO NGGAK. Boten wonten ing Lisensi Agreement iki menehi hak-hak Lisensi minangka hak-hak ing ngisor iki, kabeh hak kasebut ditetepake kanthi tegas:

6.1 - Dikelola ulang atau Sub-Licensing Asset Licensed utawa modifikasi kasebut ing wangun berkas sumber dilarang.

6.2 - Penjualan kembali atau Sub-Licensing dari Asset Licensed utawa modifikasi kasebut kanthi cara sing kompetitif sacara langsung karo Aset Licensed asli sing pancen dilarang (contone, minangka aset saham utawa cithakan).

6.3 - Nggawe umum utawa enggo bareng aset sing dilisensi ing sembarang cara sing ngidini wong liya kanggo ngundhuh, ngekstrak, utawa nyebarake aset sing dilisensi minangka file sing mandeg (artine mung berkas isi kasebut dhewe, kapisah saka panggunaan akhir proyek sing tinulis kanthi tegas) sing pancen dilarang.

6.4 - Gunakake Asset Licensed in pornographic, penipuan, lelucene, infringing, ilegal, nyasarké, nyerang, utawa bahan defamatori, pancen dilarang, kalebu, tanpa watesan, sembarang nggunakake Aset Licensed:

  1. (i) bisa nggawe risiko cilaka, mundhut, cidra fisik utawa mental, kacilakan emosi, pati, cacat, cacat, utawa penyakit fisik utawa mental marang sampeyan, marang wong liya, utawa marang kewan;
  2. (ii) damel resiko samubarang mundhut utawa karusakan liyane marang wong utawa properti;
  3. (iii) ngarah nylewengake utawa ngeksploitasi anak kanthi ngeksposake isi kasebut ora pantes, nyuwun informasi sing bisa dianggep pribadi utawa digunakake;
  4. (iv) bisa kasebut utawa nyumbang kanggo tindak pidana utawa tort;
  5. (v) ngandhut informasi utawa isi sing dudu minangka wewenang, mbebayani, nyalahi panggunaan, nyalahi panggunaan, nyerang pribadhi pribadi utawa hak publisitas, ngganggu, ngrusak wong liya anceman, profane, utawa ora bisa ditolak;
  6. (vi) ngandhut informasi utawa isi sing ilegal (kalebu, tanpa watesan, pambocoran informasi njero ing sekuritase sekuritas utawa rahasia dagang liyane);
  7. (vii) ngandhut maneka informasi utawa isi sing ora duwe hak supaya bisa kasedhiya ing angger-angger apa wae utawa ing sesambungan karo contractual utawa fiduciary;
  8. (viii) ngandhut informasi utawa isi sing sampeyan ngerti ora bener lan saiki; utawa
  9. (ix) ningkatake rasa rasis, rasa seneng, nesu utawa gawe piala fisik tumrap klompok utawa individu.

6.5 - Nyebutake wewenang lan / utawa kepemilikan aset sing dilisensi banget dilarang.

6.6 - Sembarang nggunakake liyane sing ora tinulis tinulis ing bagean 4 (Permitted Uses and Limits / Impression Limitations) strictly dilarang.

7. SUBLISENSI KE PIHAK KETIGA Ditolak (Panggunaan pihak katelu mbutuhake pihak katelu kanggo entuk lisensi dhewe)

7.1 - Panggunaan Pihak Ketiga Perlu Lisensi Pisah.

Perjanjian Lisensi iki ora ngidini sublicensing kajaba kanggo hak winates ing sublicense sing dijelasake ing ngisor iki ing bagean 7.2.

7.2 - Limited Sublicensing Is Allowed.

Pemegang Lisensi bisa sublicense hak-hak Lisensi kanggo pihak katelu ing mung telung kahanan:

  1. (a) kanggo ngasilake, ngetokake pasar, utawa nyadhiyakake completing End Uses (ditetepake ing ndhuwur) sing nggunakake Aset Licensed (minangka tinulis manawa ing kene) nalika ditindakake atas jenenge Pemegang Lisensi, kandhane yen sublicense mung diwenehake kanthi syarat yen sublicensee dilarang saka extracting, reproducing utawa using the Licensed Asset ing sembarang cara liya lan Licensee bakal sawayah-wayah njamin kepekaran karo syarat Lisensi Agreement iki dening sublicensee lan tetep tanggung jawab ing ngisor iki kanggo non-tundhuk. Contone, Pemegang Lisensi bisa nggunakake distributor kanggo ngasilake utawa ndhistribusake produk fisik kanggo resale utawa kemasan produk; Kajaba iku, Pemegang Lisensi bisa nggunakake panyedhiya pihak katelu, kayata panyedhiya hosting kanggo tuan rumah situs web sing lengkap utawa penerbit situs web kanggo nampilake iklan digital rampung;
  2. (b) marang panyedhiya layanan sing dadi Subkontraktor sing nduweni hak kanggo nyedhiyakake layanan kanggo Licensee sing kasedhiya yen (i) Pemegang Lisensi bakal saben-saben njamin kepatuhan syarat-syarat Lisensi Agreement iki dening sublicensee lan tetep tanggung jawab ing ngisor iki kanggo kabecikan lan (ii ) Lisènsi wis tuku jumlah kursi sing cukup kanggo Licensed Asset Licensee (contone, saben individu butuh lisensi sing kasebut ing ndhuwur); lan
  3. (c) kanggo klien Pemegang Lisensi ing ngendi Lisènsi pindhah menyang klien sing dienggo Lengkap (ditemtokake ing ndhuwur, kayata situs web sing rampung, iklan, produk, utawa packaging produk). Ing kasus iki, sublicense bisa uga diwenehake kanthi syarat yen sublicensee dilarang ngekstrak, ngasilake utawa nggunakke Aset Licensed sawayah-wayah liyane tinimbang sing perlu kanggo manfaatake End Use sing Licensee nyedhiyakake kanggo klien. Pemegang Lisensi bakal saben-saben njamin kepatuhan karo syarat-syarat Lisensi Agreement iki dening sublicensee lan tetep tanggung jawab kanggo sembarang non-tumindak.

8. ATTRIBUTION

8.1 - Nalika kredit dibutuhake: Kabeh nggunakake editor mbutuhake kredit; Nanging kanggo kredit nggunakake non-editor mung dibutuhake ing ngendi kridit kasebut diwenehake marang panyedhiya liyane saka materi sing dilisensi. Kridit, yen dibutuhake, bakal sumadya lan cedhak karo Aset Licensed lan, ing ngendi ditrapake, sing cocog banget ing panggonan lan pinunjul kanggo kridit liya

8.2 - Cara nyedhiyakake kredit: "[Jeneng produk aset dilisensi] hak cipta WatercolorPNG.com"

9. KANTOR LEGAL UMUM PENTING

9.1 - Intelektual

Kabeh konten digital sing kasedhiya ing watercolorpng.com, kalebu, tanpa wates, Aset Licensed, dilindhungi dening Amerika Serikat lan hak cipta internasional lan hukum lan perjanjian liyane. Minangka antarane sampeyan lan WatercolorPNG, WatercolorPNG tetep nduweni kepemilikan aset sing dilisensi, nanging hibah kanggo Lisensi sing winates, non-eksklusif, non-transferrable, lan non-sublicensable (kajaba sing diidinake kanthi tegas ing ndhuwur), hak cipta kanggo nggunakake Aset Licensed minangka tegese kasebut ing ndhuwur ing syarat-syarat kene. Kabeh hak-hak liyane, kaya sing dilisensi ing Licensee lan WatercolorPNG disimpen dening WatercolorPNG. Pemegang lisensi ora nyatakake kepemilikan ing Asset Licensed dhewe utawa hak kanggo entuk manfaat saka masyarakat sing dikumpulake babagan fotokopi, salinan digital utawa panggunaan liyane saka Aset Licensed. Saben referensi kanggo "tuku" utawa "sale" (utawa istilah sing padha) saka Aset Licensed nuduhake mung tuku lisensi sing winates lan ora tuku hak cipta sing ndarbeni utawa bisa kasebut dhewe. Minangka pemegang lisensi, kepemilikan Pemegang Lisensi media lan / utawa piranti kasebut ing Aset Licensed dicathet, manawa ana, béda saka lan ora menehi hak kepemilikan, judhul utawa kapentingan lan kanggo desain Aset Licensed dhewe. Perjanjian Lisensi iki ora menehi lisensi hak apa wae kanggo merek dagang utawa hak-hak properti intelektual liyane (kajaba saka hak cipta) ing Aset Licensed.

9.2 - Terminasi

WatercolorPNG bisa ngakhiri Perjanjian Lisensi kapan wae yen Lisènsi nglanggar sembarang syarat iki utawa persetujuan liyane karo WatercolorPNG, ing ngendi Lisènsi kudu langsung: mandhek nganggo Lisensi Aset; mbusak utawa numpes salinan; lan, yen dijaluk, konfirmasi menyang WatercolorPNG ing nulis sing Licensee wis netepi persyaratane iki. Yen Lisènsi migunakake Aset Licensed ing platform media sosial utawa situs web pihak katelu liyane lan panggunaan platform utawa situs web (utawa ngumumake sing bakal digunakake) Asset Licensed kanggo tujuane dhewe utawa kanthi cara sing nalisir karo Perjanjian Lisensi iki, hak-hak sing diwenehake kanggo panggunaan kasebut bakal langsung ditundha, lan ing acara kasebut, marang panyuwunan WatercolorPNG, Pemegang Lisensi setuju kanggo mbusak konten saka platform utawa situs web kasebut.

9.3 - Konten Penarikan

WatercolorPNG bisa nahan lisensi ing Asset Licensed sawayah-wayah kanthi pratelan tunggal. Sawise kabar saka WatercolorPNG, utawa marang para Pemegang Lisensi, yen Aset Licensed bisa tundhuk tuntutan pelanggaran hak pihak katelu, WatercolorPNG mbutuhake lisensi langsung, lan ing biaya dhewe-dhewe Licensee: mungkasi nggunakake Aset Licensed, mbusak utawa numpes salinan apa wae; lan mesthekake manawa klien, distributor lan / utawa lisensi sing duwé lisènsi nglakoni. WatercolorPNG bakal nyedhiyani isi gantian (ditemtokake dening WatercolorPNG sajrone pengadilan komersil kanthi wajar) kanthi gratis, minangka kewajiban sawijining, miturut syarat liyane Lisensi Agreement iki.

9.4 - Audit

Sawise ditokake cukup, Pemegang Lisensi setuju kanggo nyedhiyakake salinan sampel proyek WatercolorPNG utawa end of usage sing ngandung Licensed Asset, kalebu kanthi nyediakake WatercolorPNG kanthi akses gratis menyang situs web utawa platform akses pangguna sing diwenehake nganggo dhuwit bayangan utawa diwatesi ing ngendi Aset Licensed diwenehake. Kajaba iku, kanthi notifikasi cukup, WatercolorPNG bisa, kanthi discretion kasebut, liwat karyawan kasebut utawa liwat pihak katelu, ngrekam cathetan Pemegang Lisènsi sing langsung ana hubungane karo Lisensi Agreement lan Licensee's Asset Licensed kanggo verifikasi ketaatan karo pembayaran lan istilah liyane saka Perjanjian Lisensi kasebut. Yen ana audit sing ngasilake kurang bayar dening Pemegang Lisensi kanggo WatercolorPNG saka limang persen (5%) utawa luwih saka jumlah Pemegang Lisensi kudu mbayar, banjur tambahan kanggo mbayar WatercolorPNG jumlah underpayment lan obat liya sing WatercolorPNG duwe hak, sampeyan uga setuju kanggo reimburse WatercolorPNG kanggo biaya ngleksanakke audit.

10. Watesan

  • Sampeyan ora bakal mbagi, mbagekke, ngirim, utawa ngirim barang maneh marang pihak katelu. Pihak katelu / pelanggan bakal tuku Lisensi Lengkap yen pengin ngowahi mockup Produk Akhir Sampeyan mbantah atas jenenge. Sampeyan mung bakal menehi Barang sampeyan ing Item sing diribut.
  • Kajaba kanggo fonts, Sampeyan ora diijini nggunakake item ing "minangka" minangka basis ing panggunaan komersial (ie nggunakake Item minangka tanpa nggunakake apa wae skill lan gaweyan kanggo nggawe Product End ora diijini), kaya iki bakal dianggep minangka reselling saka Item kita. Huruf kasebut diijini digunakake ing "kaya" ing panggunaan komersial, Nanging, fonts kudu diribit lan ora kalebu file OTF / TTF asli kanggo panggunaan komersial.
  • Kajaba kanggo kreasi nggawe logo sing dimaksudake kanggo mbantu Sampeyan nganggo kerajinan logo, Sampeyan ora bakal nggunakake Item kanggo utawa digabungake menyang logo, identitas perusahaan, merek dagang utawa simbol merek. Sampeyan ora diwenehake kanggo ndaftar Produk Akhir minangka merek dagang ing wilayah apa wae, sanajan Produk Akhir digawé nganggo kit nggawe logo.
  • Kajaba kanggo Gunakake Piranti, kita ngarepake Sampeyan kanggo nggawe Produk Asli asli ing ngendi Item ora bisa didesain ulang dening mung nggawe owahan cilik / suntingan menyang Item. Sampeyan kudu nggawe karya turunan anyar sing bisa dibedakake saka Item asli. Elinga yen ana pihak katelu liyane sing bakal nggunakake Item sing padha lan Mulane Sampeyan kudu mesthekake Produk Akhir sampeyan minangka unik sabisa kanggo nyegah kompetisi utawa dituduh plagiarizing.
  • Sampeyan ora bakal ngidini Item sing bakal diekstrak, diakses utawa diundhuh dening sapa wae saka dhewe.

11. Sampeyan Wakil lan Waran Sing:

  • Sampeyan paling ora umur 18 utawa duwe hak ngetik Lisensi Lengkap iki;
  • Sampeyan ora bakal nggunakake Item ing sembarang cara sing dilarang dening Lisensi Lengkap iki;
  • Informasi Sampeyan nyedhiyakake sampeyan kanthi akurat lan bener, kalebu tanpa watesan kabeh informasi pambayaran lan tagihan; lan
  • Kajaba sing kasebut ing Lisensi Lengkap iki, akun apa wae sing dibukak utawa diatur dening Sampeyan ing situs iki mung bakal diakses lan digunakake dening Sampeyan kanggo tujuan lan syarat sing kasebut ing Lisensi Lengkap iki.

12. Indemnity

  • Sampeyan setuju kanggo mbenerake, ngrampungake lan njaga kita lan para pejabat, direktur, karyawan, pemilik, agen, wakil, pemberi lisensi lan wong liya sing ana hubungane karo kita lan saben pengganti kita, (sub), lan nyumbang gratis lan ora aman saka kabeh claims (kalebu, tanpa watesan, tuntutan pihak katelu), kewajiban, biaya, kerugian, kerusakan, utawa expenses, kalebu biaya lan expenses pengacara sing cukup, sing ana hubungane karo Pemanen Produk sampeyan utawa nerbitake apa wae , babar pisan utawa prasetya / kewajiban liyane sing digawe dening Sampeyan ing Lisensi Lengkap iki.
  • Yen sampeyan wis ora nerak syarat Lisensi Lengkap iki, kita bakal ngasorake Sampeyan nganti tutup tanggung jawab sing luwih dhuwur saka Dolar Amerika Serikat Ratusan (US $ 100) utawa jumlah total sing dibayar dening Sampeyan kanggo kerusakan sing gegayutan langsung karo nggunakake Item kita sing nyebabake tuntutan hukum pihak katelu sing bener utawa kaancam, pratelan utawa perselisihan marang Sampeyan. Indemnifikasi kita ana ing kondisi sing Sampeyan menehi kita:
    1. Loro ora luwih saka limang (5) dina sing ditulis ing tanggal nalika sampeyan ngerti utawa kudu mangerteni tuntutan utawa pratelan sing diancemake, ing ngendi kabar kasebut kudu kalebu kabeh rincian pratelan sing kasebut lan dikirim menyang hello@watercolorpng.com , Manungsa waé: Penasehat Umum; Informasi lengkap, pitulungan, lan kerjasama kanggo pertahanan utawa pemukiman; lan
    2. Ing pilihan kita, kontrol tunggal babagan pertahanan, penyelesaian utawa tumindak sing ana hubungane karo kuwi.
  • Kita ora bakal tanggung jawab kanggo tuntutan apa wae sing disetujoni tanpa persetujuan kita utawa biaya hukum lan / utawa biaya liyane sing ditindakake sadurunge nampa kabar lengkap saka pratelan kaya sing kasedhiya ing kene.

13. Penafian

Item lan situs kita diwenehake "kaya, siap, karo kabeh kesalahan", lan, kajaba sing kasebut kanthi tinulis ing Lisensi Lengkap iki, kita ora nggawe sembarang perwakilan utawa jaminan, kasebut utawa diwenehake, kalebu barang jaminan sing bisa disajeni utawa fitness kanggo tujuan tartamtu. Sampeyan ora setuju manawa kita, utawa perusahaan afiliasi kita, utawa pejabat, pejabat, pejabat, pemilik, agen, wakil, pemberi lisensi, lan (sub) sing nduweni lisensi (liyane saka Sampeyan) kerusakan sing ora penting, ora langsung utawa akibate utawa mundhut keuntungan utawa kerusakan liyane, biaya utawa kerugian sing timbul saka panggunaan utawa panggunaan ora kasebut, sanajan pihak kasebut wis menehi saran, utawa menehi saran babagan kamungkinan kerusakan kasebut.

14. Kewarganegaraan lan Hukum sing Ditrapake
Interpretasi lan eksekusi Lisensi Lengkap iki bakal diatur dening hukum Ukraina miturut yurisdhiksi lan tanpa gandhengane karo konflik prinsip-prinsip hukum. Pengadilan Ukraina bakal duwe yurisdiksi eksklusif liwat sengketa sing muncul sajrone kinerja Lisensi Lengkap iki.

15. Assignment
Sampeyan ora bakal nemtokake hak utawa kapentingan sampeyan ing Lisensi Lengkap iki menyang pihak katelu tanpa persetujuan tertulis sadurunge.

16 Ora Ana Pihak Katelu
Sapa wae sing ora katelu kanggo Lisensi Lengkap iki (manawa utawa ora kasebut wong dijenengi, diarani, utawa diidentifikasi, utawa bakal dadi bagean saka golongan wong sing dijenengi, diarani utawa diidentifikasi, ing Lisensi Lengkap iki). ora duwe hak apa-apa kanggo ngleksanakake Lisensi Lengkap iki utawa istilah apa wae.

17. Kabeh Agreement
Apa wae panentu Lisensi Lengkap iki ditindakake dadi ora sah utawa ora sah, fakta kasebut ora bakal mengaruhi panentu liyane, lan sisa Lisensi Lengkap iki bakal dianggep nganti paling nyedhakake kanthi efektif marang niat para pihak. Gagal dening salah sijine pihak kanggo ngetrapake sembarang panentu saka Lisensi Lengkap iki ora bakal dianggep panyimpangan saka penegakan hukum mangsa utawa panentu liyane. Sampeyan wis sarujuk lan mratélakaké persetujuan sampeyan kanggo Lisènsi iki kanthi ngundhuh Item utawa Bundel.

18. Electronic Agreement.
Sampeyan wis sarujuk lan nrima maneh Persetujuan sampeyan kanggo Lisensi Lengkap kanthi elektronik kanthi ngundhuh Item (s).

19. Kebijakan pambatalan

Sampeyan kudu ngirim klaim kanggo mbalekaken dina 30 sawise produk dituku. Bayaran balik bisa dituntut ing kasus:

  1. Sampeyan ora nampa link menyang produk
  2. Sampeyan nampa produk sing salah
  3. Isi salah ing prodhuk

Klaim nganggep kesalahan ing bagean kita dilindhungi nganggo biaya kita karo 100% dana mbalekaken.


Duwe pitakonan liyane? Priksa kita FAQ utawa njaluk sesambungan karo tim dukungan kita sing ramah kene.