Sampeyan kudu ngirim klaim kanggo mbalekaken dina 30 sawise produk dituku. Pangemban bisa diklaim ing kasus:

  1. Sampeyan ora nampa link menyang produk
  2. Sampeyan nampa produk sing salah
  3. Isi salah ing prodhuk

Klaim nganggep kesalahan ing bagean kita dilindhungi nganggo biaya kita karo 100% dana mbalekaken.

Yen sampeyan ngelingi masalah ing produk utawa tindakan liya, kirimake laporan masalah liwat kaca kontak.