Loro kanca Andrey lan Vadim, karo latar mburi gedhe ing nggawe seni, desain lan pangembangan bisnis wis digawe WatercolorPNG ing 2016. Tujuane kanggo ngubungake seniman bakat Ukrainia kanthi tembung digital lan ngidini supaya bisa ngedol karya-karyane ing saindenging jagad. We diwiwiti kanthi nggawe ilustrasi saham lan sawise akeh sasi kerja diklumpukake ilustrasi tangan sing gedhe ing tema botani.

Kita nggawe toko kita kanggo nyedhiyani barang-barang kita langsung menyang pasar lan mbantu wong-wong sing nganggo dekorasi ing tingkat ndhuwur karo harga terjangkau. Kita nggawe barang digital supaya perancang bisa langsung ngunduh lan nggawe dhewe
latar mburi, tekstur, pola pambungkus, pigura utawa wates.

Yen sampeyan duwe pitakonan utawa yen sampeyan duwe panjlasan desain khusus, mung menehi saran.