Kenapa WatercolorPNG?
Didegake ing Agustus 2016, WatercolorPNG minangka situs web sing ngedol sumber daya desain sing apik ing harga terjangkau. Kita duwe ribuan kembang banyu lan aset desain liyane kanggo kurban menyang komunitas kreatif global. Kita didegaké ing Ukraina nanging kita ngawula pasar global.

Ngendi aku nemokake produk sing dituku sandi?
Pisanan, mlebu ing akun sampeyan ing situs kita. Banjur, pindhah menyang tab Akunku kang ana ing pojok tengen layar. Sampeyan bisa ndeleng kabeh produk / tumbas sing ana ing kono.

Ngendi aku bisa nemokake link undhuh?
Sadurunge sawise tuku, sampeyan bakal nampa email kanthi subjek "Downloadmu siap". saka delivery@shopify.com. Tautan iki permanen, supaya sampeyan bisa nggunakake kanthi maksimal yen sampeyan pengin.

Jenis jenis file sing sampeyan tawakake?
Kita ngatur file PNG lan JPG ing kombinasi sing beda. Bisa dadi item sing kapisah utawa bagéan saka bundle.

Aku ora bisa ngundhuh / nemokake file-file kasebut sawise nggawe pembayaran kanggo tuku. Isa nulungi aku ora?
Sawise akun wis rampung karo akun sampeyan, sampeyan bakal bisa ngundhuh nganti kaping pindho kaya sing dikarepake, sing bakal diwenehi ing email konfirmasi. Yen sampeyan ngalami alangan nemokake tumbas, pastekake ngetik ing tembung kunci tengen ing bar telusuran ing sisih ndhuwur utawa nggulung menyang kaca ing riwayat tuku.

Yen sampeyan mbayar liwat PayPal, bisa uga ana wektu tundha saka PayPal menyang situs web kita kanggo nampa token sing negesake tuku saka PayPal. Token iki kudu ngenali tuku lan ngidini sampeyan ndownload file kasebut. Yen mengkono, wenehi ngenteni menit 15 sadurunge nyoba ngundhuh maneh.

Apa sing njupuk luwih saka jam kanggo ngundhuh bungkusanku?
Iki bisa kadhangkala amarga sambungan internet sing luwih alon karo download akeh. Yen kahanan ora nambah, mangga njabel pesen kesalahan sampeyan (yen ana) lan hubungi kita kanggo pitulung lan kanggo link alternatif kanggo ngundhuh bundel panjenengan.

Carane aku babagan unzipping file produk?
Kabeh file produk kita dikirim ing file ZIP kanggo ngirit ruang lan nyimpen file bebarengan kanggo akses sing gampang.

Sampeyan bisa ngilangi file kanthi ngurutake langkah-langkah iki:
Kanggo Windows PC:

Kanggo ngekstrak file utawa folder siji:
Klik kaping pindho folder sing dikompres kanggo mbukak.
Banjur, seret file utawa folder saka folder sing wis dikompresi menyang lokasi anyar.
Kanggo ngekstrak kabeh isi folder sing dikompress:
Klik-tengen folder kasebut.
Klik "Extract All".
Banjur tindakake pandhuan ing layar.

Kanggo Mac
Klik kaping pindho file .zip, banjur nelusuri folder produk utawa file produk. Yen sampeyan kekurangan program kanggo unzip file ing komputer, disaranake nginstal 7-Zip. utawa WinZip.

Aku duwe masalah manggonke urutan.
Kita nyuwun pangapunten, menawi sampeyan mboten saget ndamel urutan. Hubungi Layanan Pelanggan https://watercolorpng.com/pages/contact-us lan kita bakal bisa ngatasi masalah kasebut kanthi cepet.

Laporkan kampanye kanggo pelanggaran kebijakan.
Minangka platform konten pangguna, kita njupuk pitakonan masalah infringing kanthi serius lan ngormati sampeyan njupuk wektu kanggo laporan pelanggaran sing dicurigai. Supaya bisa nulis complaint resmi, hubungi kita.

Pripun ngubungi dhukungan pelanggan?
Kita seneng njawab pitakon sampeyan. Hubungi layanan pelanggan ing https://watercolorpng.com/pages/contact-us